Το ξεχωριστό δώρο στον Γλύκο και ο ΠΑΟΚ (pics)

Το ξεχωριστό δώρο στον Γλύκο και ο ΠΑΟΚ (pics)

Για έκτη σερί χρονιά τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προετοιμασία του Δικέφαλου κάνοντας ένα ιδιαίτερο δώρο στον Παναγιώτη Γλύκο. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 

Το ξεχωριστό δώρο στον Γλύκο και ο ΠΑΟΚ (pics)

Οι τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και φέτος στο Οστερμπεκ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικέφαλου.  Το κάνουν εδώ και έξι χρόνια και κάθε χρόνο παρακολουθούν ένα κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Έφτασαν στο Οστερμπεκ το βράδυ της Δευτέρας (11/7) και αμέσως επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο της ασπρόμαυρης αποστολής. Μαζί τους είχαν μια εικόνα, που την έκαναν δώρο στον Παναγιώτη Γλύκο θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την απόκρουση στο σουτ του Πέτριτς. 

Το πρωί της Τρίτης (12/7) ήταν στην προπόνηση της ομάδας στο Sports Park του Οστερμπεκ, δίνοντας ένα ασπρόμαυρο χρώμα με τα πανό που κρέμασαν. 

Το ένα πανό έγραφε "Ελενίτσα Σ' αγαΠΑΟΚ"  αφιερωμένο στη σύζυγο του ενός εκ των τεσσάρων ΠΑΟΚτσήδων, που του επιτρέπει κάθε χρόνο να βρίσκεται στην προετοιμασία της αγαπημένης του ομάδας στο εξωτερικό.

Best of internet