Ο Σακό δεν απέφυγε όλους τους μπελάδες...

Ο Σακό δεν απέφυγε όλους τους μπελάδες...

Ο Σακό δεν απέφυγε όλους τους μπελάδες...

Η WADA φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παρέμβασης και έφεσης στην απόφαση της UEFA ν' απαλλάξει τον Μαμαντού Σακό από την υπόθεση χρήσης απαγορευμένης ουσίας...  

Ο διεθνής οργανισμός καταπολέμησης ντόπινγκ εξετάζει όλες τις παραμέτρους υπό τις οποίες ο Γάλλος αμυντικός της Λίβερπουλ βγήκε «καθαρός» από την όλη υπόθεση του θετικού δείγματος ντόπινγκ που είχε ανιχνευθεί στον οργανισμό του.

Έπειτα από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ, στις 17 Απρίλη, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής βγήκε θετικό και αυτό σε πρώτο βαθμό του απέφερε τιμωρία απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 30 ημέρες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στην τελική ευθεία της σεζόν, ο Σακό έχασε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το Euro 2016, ωστόσο, έμαθε ότι η UEFA τον απαλλάσει από την υπόθεση.

Αυτό, βέβαια, προκάλεσε την αντίδραση της WADA που λέγεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο παρέμβασης και έφεσης στην απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, κάτι που κρατάει σε εγρήγορση Σακό και Λίβερπουλ, που θα κινηθούν νομικά εις βάρος του διεθνή οργανισμού...

Best of internet