«Τρεις προτάσεις για Μαζουακού, αλλά...»

«Τρεις προτάσεις για Μαζουακού, αλλά...»

«Τρεις προτάσεις για Μαζουακού, αλλά...»

Λιόν, Χοφενχάιμ και άλλη μία γερμανική ομάδα έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Αρτούρ Μαζουακού, αλλά προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν καλύπτεται οικονομικά.

Ο Αρτούρ Μαζουακού δεν πρόκειται να μείνει στο Λιμάνι. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Γαύρου» που τονίζει πως κι ακόμη να μην καταφέρει να κλείσει κάποια συμφωνία μέσα στην εβδομάδα για το Γάλλο, δεν πρόκειται να δηλωθεί στη λίστα για τα προκριματικά του Champions League.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν για τον παίκτη τρεις επίσημες προτάσεις. Η μία είναι από τη Λιόν και ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ, ενώ Χοφενχαϊμ και άλλη μία γερμανική έχουν δείξει εμπράκτως τις προθέσεις τους αλλά το ποσό που προσφέρουν είναι χαμηλό.

Ετσι,ο μάνατζερ του παίκτη, είναι στην Αγγλία και κάνει τις επαφές του ώστε να εξασφαλίσει μια προσφορά κοντά στα 10.000.000 ευρώ. Γουέστ Χαμ, Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρομ και Μίντλεσμπρο είναι οι σύλλογοι με τους οποίους έχουν γίνει συζητήσεις και μένει να δούμε αν κάποιος απ' αυτούς θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Best of internet