Μάνταλος... σερβίρει, Αραβίδης... τελειώνει! (vids)

Μάνταλος... σερβίρει, Αραβίδης... τελειώνει! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Μάνταλος... σερβίρει, Αραβίδης... τελειώνει! (vids)

bet365

Άσκηση τακτικής απ' τον Κετσπάγια με αλλαγές ενόψει φιλικού τεστ με Βίγκρι και τον Μπακασέτα να παίζει μαζί με τους άλλους δύο Έλληνες διεθνείς, δείτε το γκολ του "Άραβα" από ασίστ του αρχηγού που έκρινε τον νικητή.

Εννοείται πως από το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείψει το κομμάτι της δουλειάς στην τακτική με τον Τιμούρ Κετσπάγια μάλιστα να ετοιμάζει αλλαγές στις 11αδες που θα παίξουν στο αυριανό φιλικό τεστ ξεμουδιάσματος με την Βίγκρι (Β κατηγορία Πολωνίας).

Ο Γεωργιανός τεχνικός μάλιστα χρησιμοποίησε τους Μπακασέτα, Μάνταλο και Αραβίδη μαζί (και οι τρεις διεθνείς) με τον Μάνταλο αριστερό έξτρεμ και τον Μπακασέτα πίσω απ τον Αραβίδη αλλά γενικά οι δύο τους να αλλάζουν συνέχεια μεταξύ τους ρόλο...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέκχαρτ δεν ολοκλήρωσε το κομμάτι της άσκησης τακτικής λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε πάνω σε φάση που προσπάθησε να κάνει γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα