Συνεχείς επαφές στο Νησί για Μαζουάκου

Συνεχείς επαφές στο Νησί για Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
Συνεχείς επαφές στο Νησί για Μαζουάκου

bet365

Οι εκπρόσωποι του Αρτούρ Μαζουάκου παραμένουν στην Αγγλία όπου και διαπραγματεύονται την μεταγραφή του νεαρού ακραίου αμυντικού.

Για τον Μαζουάκου έχουν ήδη διαρρεύσει τα ονόματα των Σάντερλαντ, Μίντλεσμπρο, Γουέστ Μπρομ και Γουέστ Χαμ. Οι ατζέντηδες του παίκτη συνεχίζουν να είναι στην Αγγλία και να μιλούν για την πιθανή παραχώρησή του. Και παράλληλα να προχωρούν για τα καλά το ζήτημα της μεταγραφής του.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που βέβαια δεν μπορεί να κλείσει από την μία στιγμή στην άλλη λόγω των αξιώσεων του Ολυμπιακού αλλά και του παίκτη. Οι μανατζερικές εκτιμήσεις από το Νησί θέλουν πάντως εφόσον τελικώς η μεταγραφή του μπει στο τελικό της στάδιο να πάει ακόμα και πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι ζητούν σίγουρα πάνω από 9 και ο αριστερός μπακ ένα συμβόλαιο για 1,3 - 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα