Χάνει το Σούπερ Καπ ο Ρονάλντο

Χάνει το Σούπερ Καπ ο Ρονάλντο

Gazzetta team
Χάνει το Σούπερ Καπ ο Ρονάλντο

bet365

Για ένα μήνα αναμένεται να μείνει στα πιτς ο Κριστιάνο, που δεν θα κάνει διακοπές και δεν θα προλάβει να παίξει κόντρα στη Σεβίλλη για την σούπερ κούπα της Ευρώπης.

Τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς. Επειτα πανηγύρισε με το γόνατο μπανταρισμένο και άπαντες πλέον αναμένουν το ακριβές ιατρικό πόρισμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως από την Εθνική Πορτογαλίας ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπάρχει κάτι που κυκλοφορεί περισσότερο στην Ισπανία.

Η ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που έχει υποστεί στο αριστερό πόδι, αναμένεται να χρειαστεί ένα μήνα αποθεραπείας, για να επιστρέψει. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι δεν θα κάνει κανονικές διακοπές, καθότι θα δουλεύει στα φυσιοθεραπευτήρια και το άλλο ότι δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (κόντρα στη Σεβίλλη), που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας.

Βέβαια ο Ρονάλντο θα μείνει πίσω και στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά εάν τελικά χρειαστεί μόνο ένα μήνα αποκατάστασης, τότε λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, να είνβαι πανέτοιμος για την έναρξη της La Liga την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου. Οπως και να έχει πάντως, αυτή η ιστορία θα τον ταλαιπωρήσει, αλλά τι τον νοιάζει; Εδώ σήκωσε κοτζάμ EURO!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα