Δεν υπάρχει αλλαγή πλεύσης για Καμπιάσο...

Δεν υπάρχει αλλαγή πλεύσης για Καμπιάσο...

Δημήτρης Τομαράς
Δεν υπάρχει αλλαγή πλεύσης για Καμπιάσο...

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο δείχνει να έχει ρίξει... γέφυρες επιστροφής στον Ολυμπιακό ωστόσο στον πειραϊκό σύλλογο δεν προκύπτει προς το παρόν να έχουν αλλάξει γνώμη γι' αυτόν.

Ο έμπειρος Αργεντίνος μέσος που δεν έχει βρει ακόμα ομάδα φέρεται να επιχείρησε να πείσει τον Ολυμπιακό για επιστροφή του. Και μάλιστα εμφανίστηκε να ζητάει συμβόλαιο αρκετά πιο κάτω απ' όσα έπαιρνε. Ωστόσο στο Λιμάνι δεν φαίνεται να υπάρχει αλλαγή πλεύσης για τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Συν τις άλλοις ο Ολυμπιακός και ο Βίκτορ ψάχνουν άλλου τύπου παίκτη για τον άξονα. Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν προκύπτει να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για το come back του "Κούτσου"... Ο Καμπιάσο πάντως στα καλά του και ακόμα και σε αυτήν την ηλικία μπορούσε και έκανε την διαφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αρκεί να πέσει αρκετά στα χρήματά του για να έρθει ένα πιθανό νέο deal...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα