Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Κάνιας!

Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Κάνιας!

Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Κάνιας!

bet365

Τελειώνει τις επόμενες ώρες η μεταγραφή του Χοσέ Κάνιας στον ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, να έχουν τις τελικές επαφές στη Θεσσαλονίκη. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Χοσέ Κάνιας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του 29χρονου μεσοαμυντικού στον Δικέφαλο του Βορρά έχει μπει στην τελική ευθεία με τις επαφές μεταξύ της πλευράς τ ου και της ελληνικής ομάδας να είναι σε τελικό στάδιο.

Η συμφωνία με την Εσπανιόλ είναι οριστική και η επισημοποίηση του deal είναι θέμα ωρών! Ο Κάνιας θα περάσει ιατρικά και αν προλάβει είναι πιθανόν να υπογράψει και μέσα στη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον όλα πάνε καλά, οι υπογραφές θα μπουν την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα