Χαμός στους δρόμους της Λισαβόνας για τους Πορτογάλους (vids)

Χαμός στους δρόμους της Λισαβόνας για τους Πορτογάλους (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Χαμός στους δρόμους της Λισαβόνας για τους Πορτογάλους (vids)

bet365

Από ... χιλιάδες Πορτογάλους πολίτες που πανηγύρισαν έξαλλα, πέρασε το πούλμαν της αποστολής της εθνικής ομάδας που επέστρεψε στη βάση της μετά την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του Euro 2016! Δείτε την υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης!

Η Λισαβόνα υποδέχθηκε τους πρωταγωνιστές της Γαλλίας. Ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας ήταν εκεί και αποθέωσε Ομοσπονδία, Σάντος και παίκτες «Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη! Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας ηγέτης, ένας άνθρωπος της πίστης» τόνισε ο Μαρσέλο Ρεμπελο ντε Σόουζα κι έδωσε το έναυσμα για ένα τρελό πάρτι! Χιλιάδες Πορτογάλοι στους δρόμους της Λισαβόνας περίμεναν το ανοικτό πούλμαν με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και το σκηνικό ήταν απίθανο «Ουάουυυ» το μήνυμα του Κριστίνο όταν αντίκρισε τους χιλιάδες συμπατριώτες του!

Tο πούλμαν βρέθηκε στην κεντρική πλατεία και το λόγο πήρε ο άνθρωπος – κλειδί για την μοναδική αυτή επιτυχία, ο Φερνάντο Σάντος «Αυτή ήταν μια τεράστια νίκη για τους Πορτογάλους και την Πορτογαλία. Είμαι περήφανος που είμαι Πορτογάλος. Σας ευχαριστώ όλους, όπως. Viva Portugal Ζήτω οι ήρωες της Πορτογαλίας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο». Δεκάδες χιλιάδες Πορτογάλοι μαζί με τους παίκτες τραγουδούσαν τον Εθνικό ύμνο της χώρας σε ένα μοναδικό πάρτι.

Δείτε βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα