Λέοβατς: «Καμία σχέση το πέρσι με το φέτος» (vids)

Λέοβατς: «Καμία σχέση το πέρσι με το φέτος» (vids)

Λέοβατς: «Καμία σχέση το πέρσι με το φέτος» (vids)

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς είναι ένας... άλλος Λέοβατς. Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και για αυτό υπάρχει εξήγηση. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο Κροάτης αριστεροπόδαρος αμυντικός δείχνει μια απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, έως τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά στην προετοιμασία και ο ίδιος πιστεύει ότι φέτος ο κόσμος θα δει έναν διαφορετικό Λέοβατς.

Για όλα αυτά ο Κροάτης ποδοσφαιριστής μίλησε ενώπιον των Ελλήνων απεσταλμένων στο Οστερμπεκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριν Λέοβατς:

Για την διαφορά της προετοιμασίας από πέρσι με φέτος:
«Το βασικό είναι ότι φέτος ξεκινάω την προετοιμασία από την αρχή. Πέρσι ήρθα στο τέλος και χρειάζονταν χρόνος για να μάθω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Για την αλλαγή συστήματος από τον Βλάνταν Ίβιτς:
«Η αλλαγή του συστήματος άλλαξε τα πάντα και για μένα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για τους τραυματισμούς του την περσινή σεζόν:
«Ελπίζω φέτος τα πράγματα να είναι καλύτερα. Είναι άσχημο για έναν παίκτη οι τραυματισμοί χάνεις τον ρυθμό σου. Αν φταίει κάτι για την περσινή σεζόν ήταν ότι ήμουν πολύ κουρασμένος, είχα μόνο δύο μέρες διακοπών, ξεκίνησα προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα μου και μετά μπήκα αμέσως στις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ».

Για τις προσθήκες στο τεχνικό τιμ:
«Φυσικά κάθε ποδοσφαιριστής έχει τον δικό του τρόπο που προετοιμάζεται για την προπόνηση, αλλά φυσικά κάθε άνθρωπος που βοηθάει στην προετοιμασία είναι ευπρόσδεκτος».

Για την φετινή προετοιμασία:
«Δεν θέλω να συγκρίνω το τι γίνεται φέτος με το τι έγινε πέρσι. Είναι η πρώτη μου προετοιμασία με την ομάδα. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν αλλάζει η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ:
«Θεωρώ ότι η φιλοσοφία και η προσέγγιση του προπονητή δεν θα αλλάξει σε σχέση με τα play off πέρσι. Φυσικά έχουμε νέους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν γιατί δεν είναι νέοι είναι έμπειροι και θα μας βοηθήσουν. Δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία μας».

Για τον Νέναντ Κοβάσεβιτς:
«Την περασμένη σεζόν μου είπαν ότι είναι ένας άνθρωπος στο Βελιγράδι που μπορεί να με βοηθήσει με το πρόβλημα μου. Πήγα έκατσα μια βδομάδα και με βοήθησε πολύ να επιστρέψω για να είμαι έτοιμος στα play off, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει».

Για το αν είναι σημαντική η ταχύτητα στην ομάδα και τους Τζάλμα και Λέο Μάτος:
«Σίγουρα η ταχύτητα στο ποδόσφαιρο είναι πάντα καλή, ειδικά στον τομέα της επίθεσης. Φυσικά ο Τζάλμα Κάμπος και ο Λέο Μάτος είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, έχουν καλή συνεργασία από τα δεξιά και θα μας βοηθήσουν πολύ μέσα στην σεζόν».

Για την μη κλήση του στην εθνική Κροατίας:
«Φυσικά ήμουν λίγο απογοητευμένος για το γεγονός ότι δεν κλήθηκα να συμμετάσχω σε αυτή την διοργάνωση. Από την άλλη είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές με την οικογένεια μου».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League:
«Είναι δύσκολο να πω. Κάθε ομάδα έχει την ποιότητα της. Δεν είναι εύκολο να πεις αν μια ομάδα θα είναι εύκολη ή δύσκολη ομάδα. Φυσικά θα είναι δύσκολο για τους αντίπαλους να παίξουν στην γεμάτη Τούμπα».

Για τα προκριματικά του Champions League:
«Ο δρόμος του Champions League είναι δύσκολος, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε, έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε και πρέπει να παλέψουμε για τις πιθανότητες μας».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη:
«Ο Γιαννούλης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι νεαρός και δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Η οργάνωση ήταν το πιο περίεργο, με το Κύπελλο και τα play off, άλλαζε συνέχεια το πρόγραμμα, ήταν αυτό που μου ξένισε περισσότερο, από κει και πέρα μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα