Απόλλων Σμύρνης: Έξι παίκτες για δύο θέσεις

Απόλλων Σμύρνης: Έξι παίκτες για δύο θέσεις

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνη, έχει μπει στην τελική ευθεία η επιλογή ενός ακόμη τερματοφύλακα και ενός επιπλέον αριστερού μπακ.

To ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μέσα στη μέρα αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Περιγαμβράκη, μιας και ο παίκτης περιμένει να πάρει στα χέρια του ένα έγγραφο από τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Τσιάρα θα αποκτηθεί ακόμη ένας χαφ που θα ανεβάσει, σε ποιότητα, το κέντρο της ομάδας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα προηγηθεί η απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ αλλά και τερματοφύλακα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις υποψήφιοι για κάθε θέση. Οι Τάσος Παπαχρήστου, Σίμος Ρουμπουλάκου και Σταύρος Πεταυράκης είναι στη λίστα του Παύλου Μυροφορίδη και αναλόγως με τις απαιτήσεις του καθενός θα γίνει και η ανάλογη κίνηση. Αυτή τη στιγμή, πάντως, φαβορί εμφανίζεται να είναι ο πρώην άσος του Παναιτωλικού, μιας και το κασέ του τελευταίου είναι πιο υψηλό από τους άλλους δύο.

Όσον αφορά στον άλλον τερματοφύλακα που θα... μοιραστεί τα γάντια με τον Διονύση Χιώτη, οι Παναγιώτης Βοσνιάδης, Βούρας και Γεωργακόπουλος είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας και ένας εκ των τριών θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης.

Από εκεί και πέρα, ένα πολύ σοβαρό που απασχολεί την ομάδα είναι το που θα γίνονται οι προπονήσεις. Η Βάρη είναι ένα μέρος που κυνηγούν να κλείσουν αλλά προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα