Οι εξελίξεις στο θέμα του Κάνιας

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κάνιας

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κάνιας

bet365

Ο Τύπος της Καταλονίας εκφράζει τη βεβαιότητά του για τη μεταγραφή του Χοσέ Κάνιας στον ΠΑΟΚ. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που ο Λούμπος Μίχελ δεν έχει έρθει στην Ολλανδία… ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η Εσπανιόλ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και ένα από τα πρόσωπα, που δεν θα περάσουν ιατρικές εξετάσεις, είναι ο Χοσέ Κάνιας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lesportiudecatalunya.cat», «οι παίκτες της Εσπανιόλ κλήθηκαν για σήμερα το πρωί στις 9:30 να περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις, που δίνουν το σήμα εκκίνησης για την προετοιμασία» και στη λίστα των ποδοσφαιριστών του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες δεν είναι το όνομα του Χοσέ Κάνιας.

«Ο Κάνιας από χτες (σ.σ. Κυριακή) φαίνεται να έχει τελειώσει και να είναι κοντά στην υπογραφή με τον ΠΑΟΚ», προσθέτει στο ρεπορτάζ της η καταλονική ιστοσελίδα, ενώ και η «mundodeportivo.com» θεωρεί πως ο Ανδαλουσιάνος μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και είναι μαζί με τον Μαμαντού μια από τις πρώτες αναχωρήσεις της ισπανικής ομάδας.

Ο Λούμπος Μίχελ που ακύρωσε δύο φορές, έως τώρα, την άφιξή του στην Ολλανδία φαίνεται ότι το έκανε προκειμένου να μπορεί από τη Θεσσαλονίκη να συντονίσει τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές του.

Λέγεται ότι θα είναι στο Οστερμπεκ την Τετάρτη (13/7) για το φιλικό παιχνίδι με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Μπορεί μαζί του να έρθουν τόσο ο Μπρκιτς (που ανέβαλλε για μια ημέρα την άφιξη του), όσο και ο Κάνιας αν έχει τελειώσει και υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα