Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο!

Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο!

Gazzetta team
Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο!

bet365

Η Πορτογαλία γιορτάζει την κατάκτηση του Euro και τα Μέσα της χώρας αποθεώνουν την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, γράφοντας και για... εκδίκηση για το χαμένο Euro από την Ελλάδα!

Πανηγυρίζει ολόκληρη η Πορτογαλία την κατάκτηση του Euro από την Εθνική ομάδα της χώρας, με τον Τύπο να γιορτάζει επίσης! Τα μεγαλύτερα site της χώρας, γράφουν για το επίτευγμα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, χωρίς να ξεχνούν και το Euro του 2004, που έχασαν από την Ελλάδα.

Record: «Η Πορτογαλία πρωταθλήτρια Ευρώπης»
«Το γκολ του Έντερ στο 109' του τελικού έδωσε έναν ανεπανάληπτο και ιστορικό τίτλο στην Εθνική μας ομάδα».

O' Jogo: «Η Πορτογαλία είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης»
«Η Εθνική ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Παρίσι! Ένα γκολ του Έντερ στο 109ο λεπτό, έδωσε στην Πορτογαλία τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, μια ανεπανάληπτη επιτυχία για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Η Πορτογαλία νίκησε τη Γαλλία 1-0 και είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης διαδεχόμενη την Ισπανία».

A' Bola: «Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Πορτογαλία»
«Η Πορτογαλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ένα γκολ του Έντερ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης του τελικού του ''Σταντ ντε Φρανς'' χάρισε τη νίκη επί των Γάλλων (1-0)».

Desporto ao Minuto: «Η Πορτογαλία γράφει ιστορία και φτάνει στο όνειρο κατακτώντας το τρόπαιο»
«Ένα γκολ του Έντερ στην παράταση έδωσε στην Πορτογαλία τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήταν ένας αυθεντικός ηγέτης στον πάγκο. Η Πορτογαλία εκδικήθηκε το 2004! Η Πορτογαλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης!»

 

EURO Τελευταία Νέα