Εξετάσεις για Σάχοβ στην Ολλανδία

Εξετάσεις για Σάχοβ στην Ολλανδία

Εξετάσεις για Σάχοβ στην Ολλανδία

bet365

Ο Εβγκέν Σάχοβ δεν προπονήθηκε για τέταρτη ημέρα και το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις από ειδικό ποδολόγο στην Ουτρέχτη. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ουκρανός μέσος έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στο πέλμα, που προέκυψε από το ματς με την Σιλφόλντε. Εκτοτε δεν βγήκε στο γήπεδο σε καμία προπόνηση, ενώ απουσίαζε και από το φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να λυθεί το πρόβλημα, καθώς οι πόνοι έχουν υποχωρήσει, αποφασίστηκε να επισκεφθεί ειδικό ποδολόγο στην Ουτρέχτη και να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις (πελματογράφημα και υπέρηχο) που θα δείξουν ακριβώς το πρόβλημα και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν ειδικοί πάτοι στο παπούτσι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα