Στην... αγορά τα διαρκείας του Παναιτωλικού!

Στην... αγορά τα διαρκείας του Παναιτωλικού!

Στην... αγορά τα διαρκείας του Παναιτωλικού!

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού είναι σε εξέλιξη, αλλά από σήμερα μπαίνουν σε... αγωνιστικούς ρυθμούς και οι φίλοι της ομάδας, καθώς βγαίνουν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας! Τιμή ακόμη και στα 75 ευρώ!  

«Η δική μου ομάδα! Η δική μου δύναμη!!!» είναι το... moto που έχουν αποφασίσει στον Παναιτωλικό για να πλασιώσουν την καμπάνια για τις κάρτες διαρκείας οι οποίες κυκλοφορούν από σήμερα, Δευτέρα, 11 Ιουλίου. Στο Αγρίνιο ήδη βρίσκονται σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς, με 5 νέα πρόσωπα να έχουν ανακοινωθεί και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την νέα χρονιά.

Άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση και γνωρίζοντας καλά και τα δεδομένα της εποχής (η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν αφήσει έντονα τα σημάδια στην πόλη) αποφάσισαν να έχουν τιμές για κάθε βαλάντιο, αλλά κυρίως ελκυστικές προς αυτούς που έχουν οικονομικό πρόβλημα, αλλά παράλληλα και διάθεση να βοηθήσουν τον Παναιτωλικό. Έτσι ορίστηκε κάρτα διαρκείας που κοστίζει μόλις 75 ευρώ για την θύρα 7, η οποία σε μερικές εβδομάδες αναμένεται να... προστατεύεται κι από το νέο σκέπαστρο.

Θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ σχετικά με την κυκλοφορία των διαρκείας:

«Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-2017. Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Έως και τις 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης που είχαν πέρσι οι παλαιοί κάτοχοι. Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις νέοι ενδιαφερόμενοι».

Με μια πρώτη ματιά στις τιμές γίνεται αντιληπτό πως παραμένουν στα περσινά επίπεδα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και μείωση!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2016-2017

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ  
VIP    Άνω διάζωμα         545 €
VIP    Κάτω διάζωμα       445 €
Θ1     Όλα τα τμήματα    210 €
Θ2     Όλα τα τμήματα    210 €

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θ4A    Άνω διάζωμα        175 €
Θ4       3,4,5  (κεντρικά)* 135 €

(* Στη Θ4 ΔΕΝ θα υπάρχουν απλά εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Θα διατεθεί μόνο σε κατόχους διαρκείας και προσκλήσεις χορηγών)

ΠΕΤΑΛΟ
Θ7                                  75 €

ΠΑΙΔΙΚΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ μόνο στη μεγάλη κερκίδα με έκπτωση 30%

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ    
ΘΥΡΑ 1 ΤΜΗΜΑ 1
Πατέρας + Μητέρα + 1παιδί      350 €
Πατέρας ή Μητέρα + 1παιδί      200 €
Κάθε επιπλέον παιδί                50 €

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Προκειμένου οι φίλαθλοι να μην ταλαιπωρηθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, πρέπει να έχουν μαζί τους φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας.

Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας στη Θύρα 1.

 

Best of internet