Γέμισε πεταλούδες το Stade de France! (pics)

Αντώνης Σαούλης
Γέμισε πεταλούδες το Stade de France! (pics)

bet365

O Κλάτενμπεργκ βγήκε για τον έλεγχο στις δύο εστίες και τρελάθηκε από τις πεταλούδες που τον περικύκλωσαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Aπίστευτη η φωτό με τον Κολίνα! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Από ένα σημείο και μετά ήταν τρομερό ενοχλητικό για τον ιδιο αλλά και για την ομάδα του. Στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφερόμαστε ο οποίος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France για να ελέγξει τις δύο εστίες και κυρίως εάν λειτουργεί σωστά το «goal line technology».

Ομως αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν οι χιλιάδες πεταλούδες που γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο του Stade de France. Περπατώντας από την μία εστία προς την άλλη έβλεπε σε κάθε του βήμα να σηκώνονται δεκάδες πεταλούδες με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να γίνεται τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του,

Μάλιστα δίπλα του ήταν άνθρωπος της Uefa και τον ρώτησα για τον συγκεκριμένο φαινόμενο δίχως όμως να πάρει απάντηση...

O Κλάτενμπεργκ ανέφερε το περιστατικό στον Πιερλουίτζι Κολίνα ο οποίος είχε κατέβει κι αυτός στον αγωνιστικό χώρο και είχε ήδη αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα