Οι πιθανές πωλήσεις αλλάζουν το μεταγραφικό status!

Οι πιθανές πωλήσεις αλλάζουν το μεταγραφικό status!

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανές πωλήσεις αλλάζουν το μεταγραφικό status!

bet365

Οι ενδεχόμενες πωλήσεις τουλάχιστον πέντε παικτών είναι αυτές που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να επανακαθορίσουν το πλαίσιο των μεταγραφών.

Αυτήν την στιγμή στην hot list των αποχωρήσεων για τον Ολυμπιακό είναι παίκτες όπως οι Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Ντουρμάζ, Σεμπά και Κασάμι. Για τον Ντα Κόστα το πιο μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται από ομάδες από το Νησί.

Για τον Μαζουάκου υπάρχει κυρίως γαλλικό και αγγλικό ενδιαφέρον και ενώ ορισμένες πηγές πέραν των γνωστών ομάδων εμπλέκουν και την Μίντλεσμπρο, για τον Ντουρμάζ κυρίως ομάδες από Τουρκία και για τον Σεμπά σύλλογοι από Μεξικό, Βραζιλία και Πορτογαλία. Το όνομα του Κασάμι φιγουράρει στην λίστα ομάδων από Γερμανία και Ιταλία ενώ για άλλη μία χρονιά ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, τονίζει πως ο Ελβετός μέσος θα πουληθεί.

Όλες αυτές οι πιθανές αποχωρήσεις λοιπόν θα αλλάξουν το μεταγραφικό status στον Ολυμπιακό. Και ειδικά από την στιγμή που για τους Ντουρμάζ και Σεμπά οι αξιώσεις του Ολυμπιακού δεν κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, οπότε αυτό σημαίνει πως μπορεί να παραχωρηθούν πιο εύκολα. Για την θέση του αριστερού μπακ έχει αποκτηθεί ο Ντε Λα Μπέγια ενώ υπάρχει και ο Φιγκέιρας που μπορεί να παίξει εκεί και ο πιτσιρικάς Τσιμίκας. Για το ανοιχτό μέτωπο του στόπερ η ερυθρόλευκη πρόθεση είναι να αποκτηθεί παίκτης και ενώ ο Ντα Κόστα παραμένει φαβορί για αποχώρηση.

Ως προς τον Κασάμι έτσι και αλλιώς οι Πειραιώτες αναζητούν παίκτη για τον άξονά τους. Τέλος σχετικά με Σεμπά και Ντουρμάζ το πλάνο των Πειραιωτών είναι να κλείσει τουλάχιστον ένας winger αλλά ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει και στους δύο. Ο Ολυμπιακός μέχρι και πριν από λίγες ημέρες διέρρεε πως δεν θα κάνει άλλες προσθήκες πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Οι εξελίξεις αυτές μπορεί να τον αναγκάσουν να λειτουργήσει νωρίτερα κυρίως ως προς το κομμάτι της ενίσχυσης σε άμυνα και εξτρέμ. Άλλωστε μέχρι τις 26 και 27 Αυγούστου μεσολαβούν ακόμα αρκετές ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα