Σέποβιτς: «Δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω Ελλάδα»

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΦΟΡ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Σέποβιτς: «Δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω Ελλάδα»

Ο Μάρκο Σέποβιτς μίλησε στο Gazzetta.gr για τις προτάσεις του, το ενδιαφέρον του Άρη αλλά και το γεγονός πως στον Ολυμπιακό δεν πήρε όσες ευκαιρίες θα ήθελε.

Σέποβιτς: «Δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω Ελλάδα»

Ο Σέρβος επιθετικός έχει απασχολήσει τον Άρη καθώς υπήρξε κρούση για πιθανή συνεργασία. Ο Μάρκο Σέποβιτς μίλησε στο Gazzetta.gr τόσο για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην χώρα μας όσο και για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

«Δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω Ελλάδα. Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες στην χώρα σας αλλά δεν είναι στις προθέσεις μου να επιστρέψω», μας μετέφερε αρχικά. Όσο για τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό και τις σκέψεις του απάντησε: «Έχω ορισμένες προτάσεις από Ισπανία και Ρωσία. Είναι ιδιαίτερα καλές, θεωρώ ότι με καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό και πιστεύω πως θα κλείσω σε σύλλογο σε ένα εκ των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Μέχρι την Κυριακή θεωρώ πως θα έχει... τελειώσει το θέμα μου».

Σχετικά με το καθεστώς της παραχώρησής του σχολίασε ότι «δεν το ξέρω ακόμα. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά δεν πρόκειται να βρω ξανά θέση στο ρόστερ του. Είναι πιθανός ο δανεισμός, όσο πιθανή είναι και η αγορά. Θα είμαι σε θέση να το γνωρίζω μέσα στις επόμενες ημέρες. Εξάλλου στόχος μου είναι να βρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται ομάδα».

Ο Ολυμπιακός ήταν ένα κομμάτι της καριέρας του και της ζωής του. Ωστόσο ο ίδιος νιώθει ακόμα και σήμερα πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και ενδεχομένως άξιζε: «Ξέρετε οι ερωτήσεις αυτές συνήθως θα πρέπει να γίνονται στους αρμόδιους. Δεν είναι μία ερώτηση για μένα, όσο για εκείνους που αποφάσισαν ότι δεν έπρεπε να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Προσωπικά δεν κρατάω καμία κακία. Είμαι επαγγελματίας. Όλα καλά. Σίγουρα όμως θεωρώ ότι θα μπορούσα να παίξω και να προσφέρω πιο πολύ. Δεδομένα πιστεύω πως έπρεπε να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες. Με τις προοπτικές μου, την ποιότητα που είχα και έχω και την δουλειά που έκανα άξιζα κάτι περισσότερο. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα. Πολύ απαιτητική. Δεν μπορούν να πετύχουν όλοι. Δεν γίνεται να τα καταφέρουν όλοι. Κοιτάω μπροστά. Κοιτάζω το μέλλον μου».

Best of internet