Νταλίν: «Φενέρ και άλλες ομάδες για Ντουρμάζ»

Νταλίν: «Φενέρ και άλλες ομάδες για Ντουρμάζ»

Δημήτρης Τομαράς
Νταλίν: «Φενέρ και άλλες ομάδες για Ντουρμάζ»

bet365

Ο ατζέντης του Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρ (για άλλη μία φορά) και την πιθανότητα αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.
Μαζί με τον Σεμπά ο Ντουρμάζ αλλά και οι Κασάμι και Μαζουάκου παραμένουν ισχυροί υποψήφιοι για πώληση φέτος το καλοκαίρι. Η Φενερ φέρεται να ασχολείται ξανά δυναμικά με τον παίκτη και με πρόθεση να δώσει 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Ο εκπρόσωπος του Σουηδού άσου, Μάρτιν Νταλίν, μίλησε στον σουηδικό Τύπο για:
Το ενδιαφέρον της Φενέρ και άλλων συλλόγων: Τον Τζίμι τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες. Ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους. Δεν θα σχολιάσω επιλεκτικά για ομάδες. Θα σας πω πάντως ότι όντως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Φενέρ και ότι ο τεχνικός της τον θέλει πολύ. Έχουν πολύ καλή σχέση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Θα δούμε. Θα περιμένουμε στο προσεχές διάστημα να δούμε το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα