Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή την... παρενόχλησε σεξουαλικά ο Λένον!

Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή την... παρενόχλησε σεξουαλικά ο Λένον!

Μία σερβιτόρα γνωστού κλαμπ του Μάντσεστερ έχασε τη δουλειά της επειδή... τόλμησε να καταγγείλει ότι ο Άαρον Λένον την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή την... παρενόχλησε σεξουαλικά ο Λένον!

Η φάση είναι και «κερατάς και δαρμένος». Η Σάρλοτ Λονγκ πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο κλαμπ Suede του Μάντσεστερ, τον περασμένο Απρίλη. 

Σύμφωνα με την σερβιτόρα, ο Λένον κάθισε με φίλους του σε πριβέ χώρο αξίας 2.000 ευρώ. Καθώς εκείνη περνούσε από δίπλα του, τότε αυτός την τράβηξε και της έσκισε το πάνω μέρος του φορέματός της. Εκείνη τον απώθησε και στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής την χαστούκισε.

Στη μαρτυρία της εξηγεί:

«Με έπιασε, με χούφτωσε και έσκισε το πάνω μέρος του φορέματος μου. Μόλις προσπάθησα να τον απωθήσω αυτός με χαστούκισε. Βρισκόμουν σε σοκ και έτρεξα με την μια στην τουαλέτα, περιμένοντας κάποιο άτομο από το προσωπικό ή τους υπεύθυνους του μαγαζιού να το προσέξει, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε. Όταν τους εξήγησα το περιστατικό μου είπαν ψέματα ότι ο Λένον είχε φύγει, αλλά όταν βγήκα έξω τον είδα στην ίδια θέση. Νιώθω προδομένη και θέλω δικαιοσύνη. Δεν γίνεται αυτά τα πράγματα να επιτρέπονται στους υπάλληλους». 

Το δικαστήριο δικαίωσε την Σάρλοτ κι η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει: «Είμαι χαρούμενη που οι υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν για τον τρόπο που μου φέρθηκαν». 

Best of internet