Καμαρά: «Η Λαμία η χειρότερη εμπειρία της καριέρας μου»

Gazzetta team
Καμαρά: «Η Λαμία η χειρότερη εμπειρία της καριέρας μου»

bet365

Μάλλον ούτε για... καφέ δεν θα θέλει να πάει ξανά στην Λαμία ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος προέβη σε βαριές καταγγελίες για την ομάδα που βρέθηκε για έξι μήνες.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «senenews.com», ο Ανρί Καμαρά μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη Λαμία. Έκανε λόγο για περίεργους ανθρώπους, που δεν τον σεβάστηκαν και έθιξαν στην προσωπικότητά του. Παράλληλα, δεν δίστασε να πει ότι μετάνιωσε γι αυτή του την επιλογή, ενώ στο οικονομικό είπε ότι έμεινε μήνες απλήρωτος.

«Αναγκάστηκα να σπάσω το συμβόλαιό μου με τη Λαμία. Σταμάτησα πριν το τέλος της σεζόν, γιατί πέρασα μήνες χωρίς να πληρωθώ. Δεν μπορούσα να το ανεχθώ. Θίχτηκε η προσωπικότητά μου. Τελικά, η διοίκηση μου έδωσε τα μισά χρήματα από όσα μου όφειλε και χάρισα τα υπόλοιπα. Ήταν η χειρότερη εμπειρία και η χειρότερη ανάμνηση στην καριέρα μου. Ούτε για μια στιγμή δεν φαντάστηκα ότι θα συναντήσω διοικούντες που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους. Αυτό που με πληγώνει είναι ότι όταν ήμουν στον Παναιτωλικό, η Λαμία πάλεψε να με αποκτήσει. Αργότερα κατάλαβα ότι όσα μου είπαν ήταν… αέρας. Δεν σεβάστηκαν καμία από τις δεσμεύσεις τους», είπε αρχικά ο Σενεγαλέζος και συνέχισε:

«Σε κάποια ηλικία, όταν ακούς μια οικονομική πρόταση, δεν μπορείς να αρνηθείς. Και μετά από τρία χρόνια στον Παναιτωλικό ήθελα μια αλλαγή. Ειλικρινά, δεν μπορείτε να καταλάβετε την αποστροφή μου. Η Λαμία είναι η μόνη ομάδα στην καριέρα μου, που τίποτα δεν μου άρεσε από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Πριν υπογράψω, νόμιζα πως ήταν επιλογή μου. Αλλά είναι η μόνη ομάδα που μετανιώνω στη ζωή μου. Ειλικρινά συνάντησα πολύ περίεργους ανθρώπους και με παλαιωμένες εγκαταστάσεις και μια ομάδα που δεν είναι επαγγελματική».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα