Ολοκληρώθηκε το 1ο Football Camp της Μπαρτσελόνα στα Πηγάδια (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ολοκληρώθηκε το 1ο Football Camp της Μπαρτσελόνα στα Πηγάδια (pics)

bet365

Με επιτυχία ολοκληρώηθηκε το πρώτο Football Camp της Μπαρτσελόνα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης στα Πηγάδια, με 50 παιδιά να δίνουν το παρών.

Το πρώτο Football Camp της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης στα Πηγάδια. Σε αυτό έδωσαν το παρών παραπάνω από 50 παιδιά απ' όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με τους πιτσιρικάδες να χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες, όπως ακριβώς γίνεται και στην μεγάλη ακαδημία της «Μασία».

Οι προπονήσεις έγιναν από Ισπανούς τεχνικούς που ήρθαν στην Ελλάδα από την ιβηρική χώρα, ενώ κατά τη διάρκεια του Camp τους πλαισίωσαν και Έλληνες. Έτσι, οι «μπλαουκράνα» ετοιμάζονται για το δεύτερο Camp, το οποίο θα διεξαχθεί εκ νέου στα Πηγάδια από τις 11 μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη εβδομάδα του 1ου Football Camp της Barcelona με την παρουσία περισσότερων από 50 παιδιών απ’ όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που έγινε στην πόλη της Ξάνθης και στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Xanthi FC στα Πηγάδια.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πολύ ενδιαφέρον camp που ξεκίνησε από την Ξάνθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χωρίστηκαν σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Οι κατηγορίες αυτές ήταν όπως οι αντίστοιχες της «Μασία» και είχαν το αντίστοιχα τα ονόματα iniciation (2007-2009), preformation (2005-2006), formation (2003-2004) και τέλος competition (2000-2002).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν καθ’ όλη την εβδομάδα στο πρώτο μέρος των camp της Barcelona στην Θράκη προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Ισπανών προπονητών Τζόσεπ Μπαράνκο Κασάλς (JOSEP BARRANCO CASALS), Οριόλ Γκουτέ Λόπες (ORIOL GUTÉS LOPEZ) και Μανουέλ Ορεγιάνα Πέρες (MANUEL ORELLANA PEREZ) που ήρθαν από την Ισπανία για το camp.

Παράλληλα την όλη διαδικασία επόπτευε ο τεχνικός διευθυντής του camp, Μαρκ Μασάτς Ριέρα (MARC MASATS RIERA). Η 2η εβδομάδα του camp της Barcelona θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου και πάλι στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Xanthi FC στα Πηγάδια.

Σημαντικές εμπειρίες απέκτησαν προσφέροντας παράλληλα και τις υπηρεσίες τους όταν χρειάστηκε και οι Έλληνες προπονητές που πλαισίωσαν καθ’ όλη την διάρκεια του camps τους αντίστοιχους Ισπανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα