Στη Νάουσα η πρώτη του Βοσνιάδη

Στη Νάουσα η πρώτη του Βοσνιάδη

Νίκος Τσιώκος
Στη Νάουσα η πρώτη του Βοσνιάδη

bet365

Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση της Βέροιας ο Αλέκος Βοσνιάδης την Κυριακή (10/7).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Βέροιας από το Σάββατο (9/7), όμως δεν έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση. Αυτή θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (10/7) στη Νάουσα.

Η «βασίλισσα του Βορρά» θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τα 3-5 Πηγάδια, ώστε να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο πήγε πίσω λόγω Ελευθερόπουλου και μεταγραφών. Το απόγευμα, λοιπόν, ο Βοσνιάδης θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες για να ακολουθήσει η προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, να τονίσουμε ότι στη Νάουσα θα είναι και ο 15χρονος τερματοφύλακας της ομάδας Κ15, Θόδωρος Βενιτικίδης. Για τον νεαρό άσο φημολογείται ότι ενδιαφέρεται η Έβερτον δίχως να επιβεβαιώνεται κάτι από τη Βέροια.

Ωστόσο, ο Βοσνιάδης θα τον δοκιμάσει μαζί με άλλους νεαρούς γκολκίπερ, ώστε να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει ως τρίτο πίσω από Γιώργο Καντιμοίρη και Τζόναθαν Λόπεζ, αφού ο Κώστας Βασιλειάδης έχει κάνει προσφυγή και θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα