Ανακοίνωσε Ασίγκμπα η Βέροια

Ανακοίνωσε Ασίγκμπα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Ασίγκμπα η Βέροια

bet365

Την απόκτηση του Μαρκ Ασίγκμπα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Βέροια, ενώ θα αποκτηθεί ως ελεύθερος αν περάσει ο νέος αθλητικός νόμος του Σταύρου Κοντονή.

Τη μεταγραφή του Μαρκ Ασίγκμπα επισημοποίησε η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο. Βέβαια, εδώ έρχεται ο νέος αθλητικός νόμος του Σταύρου Κοντονή για τους δανεικούς, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr. Αν περάσει, τότε ο παίκτης θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, όμως στην παρούσα φάση η συμφωνία είναι για δανεισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε σήμερα η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά» είναι ο Mark Asigba.

Ο 26χρονος Γκανέζος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο Mark Asigba, που γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1990 (έχει ύψος 1,77), στην πρωτεύουσα της Γκάνας, Άκκρα, είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Πρώτος σταθμός στην ευρωπαϊκή του καριέρα ήταν η ισπανική Ντεπορτίβο Μαντριντέγιος.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2013-’14 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Φωκικού (το «κοντέρ» του κατέγραψε 18 συμμετοχές και 1 γκολ).

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Άμφισσας άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους το καλοκαίρι του 2014 τον παραχώρησαν με υποσχετική στην Παναχαϊκή.

Ο Mark Asigba την τελευταία διετία (2014-2016) με την φανέλα της ομάδας της Πάτρας μετράει 53 συμμετοχές συνολικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα