H άρνηση Τσιντώτα και οι υψηλές βλέψεις του

H άρνηση Τσιντώτα και οι υψηλές βλέψεις του

bet365

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει αρνηθεί νέο συμβόλαιο στον Λεβαδειακό από τον περασμένο Φεβρουάριο και έχει θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη για την συνέχεια της καριέρας του.
Από το Gazzetta.gr ενημερωθήκατε έγκαιρα και έγκυρα για το θέμα Τσιντώτα. O 23χρονος κίπερ είχε αρνηθεί από τον Φεβρουάριο την πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο και επέμεινε σε αυτό μέχρι και τώρα. Από τότε έχει τεθεί εκτός ομάδας σταδιακά με αποκορύφωμα την απουσία του από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Καρπενήσι. Ο Παναγιώτης Τσιντώντας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Σε πρώτη φάση θα κάνει ατομικό πρόγραμμα, που του έχει δοθεί από τους Βοιωτούς. Από τον Λεβαδειακό πάντως διαρρέεται πως ο Τσιντώτας απλώς έχει πάρει ένα ειδικό πρόγραμμα, όπως και άλλοι παίκτες και ότι δεν έχει μπει σε... καραντίνα.
Πέραν απο το αγωνιστικό ο ίδιος έχει στόχο να δοκιμαστεί σε υψηλότερο επίπεδο αλλα προς το παρόν αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον. Στο παρελθόν πάντως τον έχουν τσεκάρει και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα