Βοσνιάδης και με τη... βούλα στη Βέροια

Βοσνιάδης και με τη... βούλα στη Βέροια

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Βέροιας, αφού η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Συνεργάτες του οι Βελιτζέλος, Παπαθανασίου.

Βοσνιάδης και με τη... βούλα στη Βέροια

Νέος προπονητής της Βέροιας είναι με κάθε επισημότητα ο Αλέκος Βοσνιάδης. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Κέρκυρας ήταν το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας του Βορρά».

Αφού, λοιπόν, ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ, το Σάββατο (9/7) ανακοινώθηκε η πρόσληψή του. Μάλιστα, ο σύλλογος της Ημαθίας γνωστοποίησε ότι μαζί του θα βρεθούν στο τεχνικό επιτελείο ως συνεργάτες του ο βοηθός προπονητή Κωνσταντίνος Βελιτζέλος και ο γυμναστής Ηλίας Παπαθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Η οριστική συμφωνία με τον 55χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Αχιλλέα Τριανδρίας (ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.

Στη συνέχεια εργάστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Σουρωτής (άνοδος στη Δ’ Εθνική), στο Πολύκαστρο (άνοδος στη Γ’ Εθνική), στον Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, στην Αναγέννηση Επανομής (άνοδος στη Football League τη σεζόν 2010-2011), στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στη Superleague τη σεζόν 2012-2013), στη Νίκη Βόλου (άνοδος στη Superleague τη σεζόν 2013-2014).

Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, με την οποία πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια ακόμη άνοδο στη Superleague.

Συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας του Βορρά» θα είναι οι Κωνσταντίνος Βελιτζέλος (βοηθός προπονητή) και Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής).

Best of internet