Γιορίς: «Το Euro έσβησε τον τρόμο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Γιορίς: «Το Euro έσβησε τον τρόμο...»

bet365

Λόγια ανθρωπιάς από τον Ούγκο Γιορίς στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του μεγάλου τελικού του Euro 2016, με τον διεθνή πορτιέρο να τονίζει πως μέσα από το ποδόσφαιρο, η Γαλλία ξεπέρασε το κλίμα τρομοκρατίας.

Όσα συνέβησαν τον περασμένο Νοέμβριο με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τον θάνατο περισσότερων από 100 ατόμων με το μακελειό στο θέατρο Bataclan αλλά και τις εκρήξεις κοντά στο «Stade de France», είχαν σκεπάσει ολόκληρη τη Γαλλία με φόβο και ανησυχία για το μέλλον και δη το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια του Euro 2016 ναι μεν σημειώθηκαν πολύ άσχημες σκηνές με μάχες οπαδών στους δρόμους των γαλλικών πόλεων, όμως, εντός γηπέδου αλλά και σε περιπτώσεις όπως αυτές της εξαιρετικής δράσης των Ιρλανδών οπαδών, το ποδόσφαιρο έδειξε πόση δύναμη έχει και τι μπορεί να πετύχει...

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

«Η Γαλλία το είχε ανάγκη αυτό... Το γαλλικό έθνος και οι συμπατριώτες μου πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές και μέρες, με φόβο από την τρομοκρατία και είχαν ανάγκη να γίνει κάτι ώστε να το ξεχάσουν, να χαρούν και να νιώσουν ελεύθεροι. Το Euro το πέτυχε αυτό. Είναι πλέον πολύ όμορφο όταν αντιλαμβάνεσαι τη χαρά και τη διασκέδαση στους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς και αυτό τον δεσμό που είναι τρομερά δυνατός» είπε ο Ούγκο Γιορίς.

 

EURO Τελευταία Νέα