Ο Τζάλμα Κάμπος βρήκε τη βέρα του! (pics)

Ο Τζάλμα Κάμπος βρήκε τη βέρα του! (pics)

Ο Τζάλμα Κάμπος βρήκε τη βέρα του! (pics)

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος επέστρεψε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο με σκοπό να βρει τη χαμένη βέρα του... Και τη βρήκε! ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (08/07) ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε ότι έχασε τη βέρα του γάμου του. Ένα πολύτιμο δαχτυλίδι που για τον Τζάλμα Κάμπος συμβόλιζε πολλά κυρίως για συναισθητικούς λόγους.

Η πρώτη έρευνα δεν οδήγησε πουθενά, ο ποδοσφαιριστής μαζί με μέλη της ομάδας έψαχνε όλο το βράδυ της Παρασκευής, αλλά η βέρα δεν υπήρχε πουθενά...

Η επιμονή του 29χρονου ποδοσφαιριστή τον οδήγησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (09/07) και πάλι στο γήπεδο, μαζί με τους φροντιστές του ΠΑΟΚ για να ξανά ψάξει τη βέρα του.

Τελικά τη λύση την έδωσε ένας Ολλανδός, ο Πίτερ Κεις, που βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Οστεμπερκ για να παίξει μπιτς σόκερ και περπατώντας έπεσε πάνω στη βέρα του Τζάλμα Κάμπος!

Ο Αγκολέζος έκανε σαν τρελός όταν ο Ολλανδός του παρέδωσε τη βέρα και του υποσχέθηκε να του κάνει δώρο ένα ταξίδι σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου! "Νιώθω υπέροχα τώρα ήταν κάτι σημαντικό για μένα αυτό το δαχτυλίδι και ευτυχώς το βρήκαμε", έλεγε πριν το παραδώσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να κάνει προπόνηση χωρίς τη βέρα στο χέρι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα