Τα είπαν Μιλοβάνοβιτς και Πάνκοφ! (vid)

Τα είπαν Μιλοβάνοβιτς και Πάνκοφ! (vid)

Τα είπαν Μιλοβάνοβιτς και Πάνκοφ! (vid)

bet365

Στην προπόνηση ο ατζέντης του Ρομάν Ζοζούλια που είχε νέα κουβέντα για λίγα λεπτά με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Αλεξάντερ Πάνκοφ που αποτελεί τον ατζέντη του Ρομάν Ζοζούλια βρίσκεται στην Πολωνία και επιχειρεί να... σπρώξει την υπόθεση μεταγραφής του "πελάτη" του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Ουκρανός μάνατζερ έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση της Ένωσης εδώ στο Κιέλτσε και είδε και τον (επίσης πελάτη του) Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Βέβαια ο Πάνκοφ είχε τετ α τετ για περισσότερο από πέντε λεπτά με τον Μιλοβάνοβιτς και προφανώς συζήτησαν ξανά την υπόθεση του Ζοζούλια για την ενίσχυση της ΑΕΚ στη θέση του φορ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει, καθότι υπάρχει στη μέση κι τιμωρία του από την Ομοσπονδία της Ουκρανίας. Προφανώς είναι στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η Ένωση περισσότερο για να δει τον Τσιγκρίνσκι, όπως προείπαμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα