Προπόνηση και μετά φιλικό για ΑΕΚ! (vids)

Προπόνηση και μετά φιλικό για ΑΕΚ! (vids)

Προπόνηση και μετά φιλικό για ΑΕΚ! (vids)

bet365

Τρέξιμο και έπειτα άσκηση στο πρέσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας για τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι απόψε αντιμετωπίζουν την Κορόνα Κιέλτσε (19:00 ώρα Ελλάδας). ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Όπως αναμενόταν το πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εδώ στο Κιέλτσε (12η μέρα προετοιμασίας) περιελάμβανε χαλαρή δουλειά με αφορμή το αποψινό δεύτερο φιλικό της ομάδας.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίζουν την Κορόνα Κιέλτσε στην πρόβα τζενεράλε των Πολωνών αφού έπειτα αρχίζει το πρωτάθλημα της χώρας στην οποία χτίζεται η ΑΕΚ του Κετσπάγια.

Τρέξιμο και δουλειά στο πρέσινγκ και στην κυκλοφορία της μπάλας αφορούσε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος εκγύμνασης της Ένωσης.

Εννοείται πως στο γήπεδο βρέθηκε και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος έκατσε μαζί με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλη Δημητριάδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα