Κούγιας:«Ζητήστε συγνώμη για να τα βρούμε...»

Κούγιας:«Ζητήστε συγνώμη για να τα βρούμε...»

Gazzetta team
Κούγιας:«Ζητήστε συγνώμη για να τα βρούμε...»

bet365

Την φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών της ΑΕΛ, σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο... επεισόδιο της πρώτης προπόνησης της ΑΕΛ, όπου οποίο μερίδα οπαδών επιτέθηκε φραστικά στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

«Είναι ένα θέμα που αφορά την οικογένειά μας. Δέκα παιδάκια μαζί με κάποιους ενορχηστρωτές, τρεις στον αριθμό, δημιούργησαν το όλο πρόβλημα. Ο ένας είναι δικηγόρος ενώ ο άλλος ανήκει στην αεροπορία( για έναν από τους τρεις ειπώθηκε και το ονοματεπώνυμό του). Εγώ προσωπικά πρόκειται να ενημερώσω τον πρόεδρο της Λάρισας για όσα συμβαίνουν. Θα πράξω το νόμιμο δικαίωμα μου. Γνωρίζω τους ανθρώπους που το έκαναν αλλά και τους λόγους που το έκαναν. Υπάρχει οικονομικό αντικείμενο στη μέση.
Πέρα από αυτό εγώ δεν είδα τίποτε άλλο δυσάρεστο. Δεν είδα καμία άλλη αποδοκιμασία προς το πρόσωπό μου, ο κόσμος προσπαθούσε να με εμψυχώσει. Γνωρίζω τι γίνεται και υπάρχει ένα σχέδιο από την Αθήνα από αυτούς που ήθελαν να χαλάσουν τη χθεσινή γιορτή. Καθημερινά συνεδριάζουν σε ένα καφέ εδώ στη Λάρισα. Αυτοί είναι που ήλπιζαν ότι δεν θα αδειοδοτηθεί η ΑΕΛ. Ότι θα τρέχουμε, θα έχουμε αγωνία ώστε να δείξουν προς τα έξω ότι η εποχή που ήταν καλή για την ΑΕΛ, ήταν μια παλιότερη εποχή. Θέλουν να αποτύχουμε, ώστε να μπορούν μετά να μιλάνε...»

Για το αν υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση από τον ίδιο προς κάποιους οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα έχει ακουστεί ότι του υποδεικνύουν τι θα κάνει, συμπλήρωσε:
«Εγώ δεν υπερασπίζομαι κανέναν αλλά ταυτίζομαι μαζί του γιατί είμαι υπερασπιστής. Αυτή είναι η δουλεία μου. Τα παιδιά λοιπόν αυτά που υπερασπίστηκα στο Βόλο, απέκτησαν μαζί μου έναν σύνδεσμο όπως είναι φυσιολογικό. Γνωρίζετε πως πετύχαμε να μην έχουμε ούτε μια τιμωρία το προηγούμενο διάστημα. Υπήρχε μόνο ένας γεγονός στο οποίο πάλι συμμετείχαν αυτοί που δημιούργησαν χθες το πρόβλημα. Ξέρω να αναλύω τα γεγονότα και να τα συνθέτω. Ο ορθολογικός τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ΑΕΛ δεν αρέσει σε μια ομάδα 20 ατόμων, που έχουν ένα σχέδιο να αποτύχουμε, ώστε κάμια στιγμή να βρεθεί ένας σωσίας.»

Ο κ. Κούγιας ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:
«Υπόσχομαι ότι αυτό το γήπεδο θα γεμίσει οικογένειες. Αυτοί που έχουν λανθασμένη νοοτροπία θα είναι στα αστυνομικά τμήματα, ούτε καν στα σπίτια τους. Αν καταλάβουν το λάθος τους και ζητήσουν συγνώμη μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις μαζί τους και να βρούμε.Δεν πρόκειται να κάνω λάθη που θα καταστρέψουν το οικοδόμημα αυτό της ΑΕΛ.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα