Θετικό κλίμα αλλά όχι συμφωνία για Γιαννιώτα - ΑΠΟΕΛ

Θετικό κλίμα αλλά όχι συμφωνία για Γιαννιώτα - ΑΠΟΕΛ

Θετικό κλίμα αλλά όχι συμφωνία για Γιαννιώτα - ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Γιαννιώτα εδώ και μέρες. Θετική διάθεση και καλό κλίμα αλλά όχι ακόμα deal.

Σύμφωνα με τις νεότερες κυπριακές πηγές ο ΑΠΟΕΛ θέλει από τους... κομμένους του Βίκτορ μόνο τον Γιαννιώτα. Έχει έρθει σε επαφή και με τον Ολυμπιακό και με τον παίκτη.

Σε πρώτη φάση υπάρχει θετικό κλίμα και καλή ανταπόκριση αλλά όχι ακόμα συμφωνία. Στον κυπριακό σύλλογο είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για το τελικό ναι ή το τελικό όχι των δύο πλευρών έως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Και αυτό διότι υπάρχουν μπροστά οι άμεσες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου. Από το Gazzetta.gr έτσι και αλλιώς είχατε διαβάσει και ενημερωθεί εδώ και μέρες για τις προθέσεις του ΑΠΟΕΛ για τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα