Τουράμ και επίσημα στην Κέρκυρα (vid)

Νίκος Μαρούδας
Τουράμ και επίσημα στην Κέρκυρα (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας και επίσημα ο Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr, ο Ροτζέριο Τουράμ έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα. Το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, που ήρθε το απόγευμα της ίδιας μέρας και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, που ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε από την Μόντε Αζούλ, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Ροζέριο Τουράμ.

Ο 25χρονος (01/02/1991) Νοτιοαμερικανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους

Ο Τουράμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ, με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να κρατάει option αγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον αυτός ικανοποιήσει με την απόδοσή του

Ο Ροζέριο Τουράμ αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Κύπρο, αρχικά με τον Άρη Λεμεσού (2013-14) κι εν συνεχεία με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2014-15 και 2015-16). Με τον Άρη σκόραρε 15 φορές σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ με τον Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να παίξει στο UEFA Europa League, αλλά και να στεφθεί Κυπελλούχος Κύπρου.

Ο Ροζέριο Τουράμ θα μεταβεί άμεσα -μαζί με τον Ντουαλά- στη Νάουσα και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, η οποία πραγματοποιεί από χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό κέντρο στα Τρία-Πέντε Πηγάδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα