Η επιβεβαίωση Πετρόπουλου για Άρη

Η επιβεβαίωση Πετρόπουλου για Άρη

Η επιβεβαίωση Πετρόπουλου για Άρη

bet365

Ο Αντώνης Πετρόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Άρη για εκείνον. Τι είπε για Νίκο Αναστόπουλο και για το μέλλον του γενικότερα.
Ο έμπειρος φορ μίλησε στο αθλητικό Metropolis 95,5 fm για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Άρη αλλά και γενικά για την καριέρα του. Πιο αναλυτικά τόνισε:
Για την εμπειρία του από την Ιταλία: «Περίμενα περισσότερα πράγματα. Είναι δύσκολη χώρα η Ιταλία. Το βίωσα και εγώ. Είναι δυνατό πρωτάθλημα η Serie B. Ήταν καλή εμπειρία. Θα πήγαινα και πιο νέος. Προτείνω σε όλους τους ποδοσφαιριστές να πάνε εξωτερικό αν έχουν την ευκαιρία. Εκεί βελτιώνεσαι. Το έχω αφήσει στον μάνατζέρ μου. Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, θα δούμε».
Για το εάν έχει μιλήσει με τον Άρη: «Είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Έχω ενημερωθεί για τα πρωτοσέλιδα. Ο Άρης είναι πάντα Άρης, είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσε να με ενδιαφέρει η προοπτική. Σημαντικό ρόλο παίζει η σταθερότητα που πάει να δείξει ο Άρης σε προπονητικό και διοικητικό επίπεδο. Αναστόπουλος και Καρυπίδης προσπαθούν να πάνε τον Άρη εκεί που αξίζει. Δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτήν την κατηγορία ο Άρης. Έχει κόσμο και ανήκει στη Super League. Οι δύο άνθρωποι είναι γνώστες, παλεύουν και θα κάνουν το σωστό. Έχω βάλει γκολ από μικρός στον Άρη, αλλά μπορεί να αγωνιστώ εκεί».
Για τις σχέσεις του με τον Αναστόπουλο: «Δεν έχουμε συνεργαστεί παρόλο που θα μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει από τον ΟΦΗ και μετά πήγε ο κ. Αναστόπουλος. Τον εκτιμώ. Γνωρίζω τι δουλειά κάνει και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο η δουλειά που κάνει. Θα είναι χαρά μου μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο, να δουλέψω μαζί του».
Για το αν το γεγονός ότι ο Άρης παίζει στη Football League αποθαρρύνει πολλούς παίκτες από το να πάνε στον Άρη: «Φέτος πιστεύω ότι υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Είναι ο ΟΦΗ, ο Απόλλων, ο Άρης φυσικά που θα ξεκινήσει τώρα. Θα γίνει καλό πρωτάθλημα. Με την εμπειρία μου δίνω ένα προβάδισμα για τη μία θέση στον Άρη. Παίζει ρόλο η προοπτική. Αν υπάρχει σοβαρή διοίκηση και σοβαρός προπονητής, αλλά και κόσμος, δεν πιστεύω ότι κάποιος δεν θα επιλέξει τον Άρη. Ο κόσμος βοηθάει πολύ. Είναι δέκα μήνες και ο Άρης πάλι θα είναι στη Super League. Πέρασαν και από την ΑΕΚ παίκτες. Είναι ξεχωριστή προοπτική, οπότε δεν πιστεύω ότι θα φρενάρει πολλούς αυτό. Πολλοί θα θέλουν να πάνε στον Άρη».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα