Στα Χανιά για να κλείσει και να ανακοινωθεί ο Ντιλαβέρ (vids)

Στα Χανιά για να κλείσει και να ανακοινωθεί ο Ντιλαβέρ (vids)

bet365

Ο Βόσνιος Χάρις Ντιλαβέρ είναι ο εκλεκτός του Πλατανιά για την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr πέρασε ήδη ιατρικά και θα αποκτηθεί με μεταγραφή.

Πρόκειται για τον Βόσνιο Χάρις Ντιλαβέρ, γεγονός που επιβεβαιώνει το χθεσινό μας ρεπορτάζ όπου είχαμε κάνει λόγο για έναν υποψήφιο Βόσνιο και πως ο νέος επιθετικός δεν θα είναι Σέρβος. Είναι 26 ετών με ύψος 1.87 και με σούπερ επιδόσεις στο σκοράρισμα στην Μλάντοστ Ντομπόι, όπου έπαιζε στην χώρα του. Μόνο πέρυσι είχε σκοράρει 11 φορές σε 35 αναμετρήσεις. Παίζει κυρίως φορ αλλά μπορεί να προσφέρει και ως πλάγιος.

Θα αποκτηθεί με μεταγραφή και όχι με δανεισμό σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr. Ο παίκτης μετέβη την Παρασκευή στα Χανιά. Πέρασε από ιατρικά με επιτυχία και επρόκειτο να υπογράψει για δύο χρόνια και να ανακοινωθεί άμεσα. Χαρακτηριστικό είναι πως το site Τransfermarkt τον αναφέρει ήδη ως παίκτη της κρητικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα