Ντέμης: «Ο Σάντος με το κύπελλο στα χέρια»

Ντέμης: «Ο Σάντος με το κύπελλο στα χέρια»

Το δικό του σχόλιο για τον κυριακάτικο τελικό του EURO, ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία, έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Η σχέση των δύο είναι γνωστή από την πρώτη τους συνεργασία στην ΑΕΚ και με μήνυμα του στο Facebook ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον τελικό του EURO.

«Δεν υποστηρίζω την Πορτογαλία στον τελικό γιατί είναι φίλος μου ο Fernando Santos, ούτε γιατί είναι ο πρώτος προπονητής που μου έμαθε τακτική. Δε λαμβάνω υπόψη μου τη συνεργασία μας στη ΑΕΚ -δύο φορές- και δε με επηρεάζει η πορεία του στην Εθνική μας ομάδα. Μου αρκούν η δημόσια εικόνα του, οι τοποθετήσεις του και η στάση του για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.

Μου αρέσει το γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο με φαντασία και ρίσκο. Είμαι ένας θεατής χωρίς συνέπειες και κόστος. Η Γαλλία τα έχει αυτά. Απέναντί της όμως είναι ένας Πορτογάλος με αρχές και πίστη, που δούλεψε στην χώρα μας, προσπάθησε να μας μεταδώσει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο με σεμνότητα και αγάπησε όλες τις ομάδες που συνεργάστηκε και όλους τους φιλάθλους. Τρέφει ένα μεγάλο σεβασμό για την ιστορία μας και στη μεγαλύτερη στιγμή του, την πρόκριση στον τελικό, ήμασταν στη σκέψη του. Θέλω πολύ να τον δω την Κυριακή να χαμογελάει με ένα κύπελλο στα χέρια».

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet