Συλλέκτες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Συλλέκτες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Συλλέκτες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Στην Ολλανδία, γενικά στην κεντρική Ευρώπη αποτελεί παράδοση. Μανιώδεις συλλέκτες συγκεντρώνουν αυτόγραφα από ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Οστερμπεκ έκαναν την εμφάνισή τους δύο Ολλανδοί συλλέκτες ποδοσφαιρικών κειμηλίων.

Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο από διάφορους ανθρώπους, που χόμπι του είναι η συλλογή υπογραφών από ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους επί ολλανδικού εδάφους.

Όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Έλληνες και ξένοι, υπέγραψαν στο ειδικά διαμορφωμένο μπλοκ των δύο συλλεκτών, που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα