Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ντίας!

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ντίας!

Gazzetta team
Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ντίας!

bet365

Στην Αθήνα... προσγειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Χουάν Μανουέλ Ντίας. Ο Ουρουγουανός άσος μέσω Ισπανίας ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου αν όλα πάνε καλά να είναι η νέα μεταγραφή της Ένωσης...

Ο Ντίας, τον οποίο στο «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχθηκε άνθρωπος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες κι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά και δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ κι άμεσα θα ταξιδέψει για την Πολωνία έτσι ώστε να τεθεί στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος Ουρουγουανός (γεννημένος στις 28/10/1987) που έμεινε ελεύθερος από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, εκεί όπου εξ αρχής ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης, είχε... εντοπίσει πως είναι πλευρά όπου θέλει παίκτη. Ένας παίκτης με παραστάσεις αφού πέρασε ακόμη κι από την Λίβερπουλ, ενώ φόρεσε ακόμη την φανέλα της Εστουντιάντες και της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ... έγραψε και 9 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα