Ξεχνάει οριστικά τον Βαρέλα;

Ξεχνάει οριστικά τον Βαρέλα;

Ξεχνάει οριστικά τον Βαρέλα;

bet365

Ενας σοβαρός τραυματισμός θα κρατήσει τον Φερνάντο Βαρέλα για τουλάχιστον έναν μήνα εκτός δράσης και στον ΠΑΟΚ, μάλλον, ξεχνούν οριστικά την περίπτωσή του, ή όχι...

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Στεάουα στην Ολλανδία και δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της ρουμανικής ομάδας, ενώ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Ναϊμέγκεν.

Οι Ρουμάνοι αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του Βαρέλα θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα, ενώ συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στις αναφορές τους σημειώνοντας ότι «από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα εξαρτηθεί αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του».

Μπορεί να είναι ένα ακόμη παιχνίδι τακτικής που παίζεται ανάμεσα στις τρεις (Μπεκάλι, Βαρέλα, ΠΑΟΚ) πλευρές το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Στεάουα αναφορικά με τον τραυματισμό του 29χρονου αμυντικού. Στο δημοσίευμα, αναφέρεται, πως η κατάσταση του Βαρέλα, θα εκτιμηθεί ξανά από το ιατρικό τιμ της Στεάουα, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα