Διακοπές χωρίς ύπνο, ομιλία, κινητό και φαγητό!

Διακοπές χωρίς ύπνο, ομιλία, κινητό και φαγητό!

bet365

Ο αμυντικός της Γέοβιλ, Νέιθαν Σμιθ έχοντας βαρεθεί τα ξέφρενα πάρτι και τις καταχρήσεις των διακοπών αποφάσισε να αποξενωθεί στην Ινδία ωθώντας τον εαυτό του στα άκρα!

Χωρίς προπόνηση, ομιλία, οπτική επαφή και χρήση κινητού τηλεφώνου. Απλά 10 μέρες στοχασμού και αυτοσυγκέντρωσης σε ένα χωριό τρεις ώρες έξω από την πόλη Τσενάι της Ινδίας.

Ο Τζαμαϊκανός μπακ της Γέοβιλ (League 2 Αγγλίας), Νέιθαν Σμιθ επέλεξε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να περάσει τις διακοπές του και να προετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Έχοντας βαρεθεί τα πάρτι και τις καταχρήσεις από την κραιπάλη των διακοπών προτίμησε να απομονωθεί στην Ινδία.

«Ο καλύτερος ύπνος μου ήταν την πρώτη νύχτα. Στη συνέχεια υπήρχαν νύχτες που δεν κοιμήθηκα καθόλου. Κάθε μέρα ο πνευματικός στοχασμός διαρκούσε μέχρι τις 9 το βράδυ. Αν και είμαι χορτοφάγος, η δίαιτα ήταν σκληρή. Έμεινα μακριά από οτιδήποτε περιείχε γάλα», αναφέρει ο Σμιθ προσθέτοντας:

«Δεν είναι θρησκευτικό. Είναι μία γενική διαδικασία προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποβάλλουν όλες τις ακαθαρσίες που αντιμετωπίζουν στη ζωή σε ένα βαθύτερο, υποσυνείδητο επίπεδο. Να ξεφορτωθούν τις ακαθαρσίες.

Δεν διαβάζεις και δεν γράφεις, δεν έχεις κινητό. Μαθαίνεις πολλά. Ελπίζω να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους».

Ο Τζαμαϊκανός ποδοσφαιριστής παρά την έλλειψη προπονήσεων, αλλά και την απώλεια βάρους αισθάνεται απίστευτα υγιείς προκειμένου να πάρει μέρος στην προετοιμασάι της Γέοβιλ.

 

Τελευταία Νέα