«Θα δίνω το 100% για την ομάδα» (vid)

«Θα δίνω το 100% για την ομάδα» (vid)

Gazzetta team
«Θα δίνω το 100% για την ομάδα» (vid)

bet365

O Ζέλικο Μπρκιτς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μιλάει για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και την συνεργασία του με τον Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας αρχικά δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα, αναφέρθηκε στον Βλάνταν Ίβιτς και την αισιοδοξία του για την συνεργασία τους και τέλος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Δικεφάλου.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, φυσικά γνώριζα για την ομάδα του ΠΑΟΚ πριν έρθω. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με πολύ καλούς οπαδούς», υποστήριξε αρχικά ο Μπρκιτς και πρόσθεσε αναφερόμενος στους προσωπικούς στόχους του με τη φανέλα του «Δικεφάλου»: «Θέλω να παίξω σε μια ομάδα που έχει πολλές φιλοδοξίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον σύλλογο».

Όσο για την γνωριμία και την παρουσία του συμπατριώτη του Βλάνταν Ίβιτς σημείωσε: «Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης που έπαιξε εδώ στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Την περσινή χρονιά κατάφερε να πετύχει πολλά με την ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνεργασία μας».

Και το μήνυμα του προς τον κόσμο της νέας ομάδας του: «θα δουν έναν παίκτη που θα δίνω το 100% για την ομάδα και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα