Ανακοινώνεται και πάει Βέλγιο ο Λεάλι

Ανακοινώνεται και πάει Βέλγιο ο Λεάλι

Ανακοινώνεται και πάει Βέλγιο ο Λεάλι

bet365

Ο δανεισμός Λεάλι από Γιουβέντους παίρνει επίσημη μορφή για Ολυμπιακό. Μεταβαίνει άμεσα στο Βέλγιο ο 23χρονος Ιταλός. Καμία αλλαγή στον σχεδιασμό και τίποτα νεότερο για Μαζουάκου.

Τυπικό είναι πλέον το θέμα του Νικόλα Λεάλι για την πειραϊκή ΠΑΕ με δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ (όπως διέρρευσε από τους Ιταλούς) και ρήτρα επαναγοράς από την Γιουβέντους στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός μετά από 1,5 ημέρα εξετάσεων και εργομετρικών και άλλων μετρήσεων θα ανακοινώσει λίαν συντόμως την απόκτησή του. Ο Λεάλι θα ταξιδέψει την Παρασκευή για το Βέλγιο. Έτσι ο 23χρονος πορτιέρε θα ενσωματωθεί με τον σύλλογο για το β' στάδιο της προετοιμασίας.

Στα υπόλοιπα θέματα ο Ολυμπιακός επισημαίνει πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς τον σχεδιασμό του και ότι για τις άλλες θέσεις ότι ενίσχυση γίνει, θα υπάρξει μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Επίσης για τον Αρτούρ Μαζουάκου πως δεν υπάρχει τίποτα το νεότερο αναφορικά με το μέλλον του και την πιθανή πώλησή του.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΛΕΑΛΙ ΣΤΟ GAZZETTA.GR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα