Η δοκιμή για 11άδα με Γάνδη και δύο εκτός

Η δοκιμή για 11άδα με Γάνδη και δύο εκτός

Ο Βίκτορ Σάντσεθ προσανατολίζεται σε σχήμα 4-3-3 για τον φιλικό αγώνα με την Γάνδη. Δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς ούτε το απόγευμα της Πέμπτης οι Μαζουάκου και Φιγκέιρας.

Η δοκιμή για 11άδα με Γάνδη και δύο εκτός

Ο Βίκτορ στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο Βέλγιο δούλεψε ξανά το 4-3-3 με ασκήσεις με μπάλα και γενικά για ανάπτυξη, κυκλοφορία και πίεση και έκανε και δίτερμα.

Ανάμεσα στα άλλα δοκίμασε Καπίνο στο τέρμα, Βούρο δεξιά στην άμυνα και Τσιμίκα αλλά και Ντε Λα Μπέγια αριστερά (σ.σ. και οι δύο υποψήφιοι) και Μποτία - Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Άξονα με Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτη και Μπουχαλάκη (σ.σ. τους οποίους έβαλε μαζί και στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης). Την επιθετική τριάδα θα συνθέτουν οι Φορτούνης (που δοκιμάστηκε ως πλάγιος), Πάρντο και Ιντέγιε. Για το κέντρο πάντως έχει δοκιμαστεί και ο Κασάμι και για τα άκρα και ο Σεμπά.

Ως προς τους τραυματίες ο Φιγκέιρας έκανε μέρος του προγράμματος και ατομικό. Ατομικά κινήθηκε ο Μαζουάκου. Αμφότεροι θα τεθούν εκτός. Αύριο Παρασκευή λογικά η προπόνηση (σ.σ. θα γίνει μία το πρωί πριν το φιλικό με την Γάνδη) θα είναι κλειστή για τα media.

Best of internet