Υπάρχει πάντα ο Ζουκουλίνι

Υπάρχει πάντα ο Ζουκουλίνι

Υπάρχει πάντα ο Ζουκουλίνι

bet365

Το ναυάγιο και με τον Γκόικο Κάτσαρ σημαίνει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κάνει πάλι κίνηση για τον Φράνκο Ζουκουλίνι.

Ο Κάτσαρ ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την Ενωση αφού όσο εύκολα παίζει στη μεσαία γραμμή, άλλο τόσο μπορεί να προσφέρει και στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρβος, τελικά, δεν θα ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα και αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να παίξει και πάλι η περίπτωση Ζουκουλίνι.

Ο Αργεντίνος χαφ είναι ανάμεσα σε αυτούς που η Μάντσεστερ Σίτι δέχεται να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και στην ΑΕΚ αυτό το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο «Ζούκου» δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, σημαίνει ότι η Ενωση μπορεί να κάνει την κίνηση της και μάλιστα με πολύ καλές πιθανότητες.

Τόσο λόγω των καλών σχέσεων με την Σίτι μετά την συμφωνία του Ιανουαρίου όσο κι επειδή και ο ίδιος έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από όσα είδε στην ομάδα τους προηγούμενους μήνες, όταν δυστυχώς δεν κατάφερε να προσφέρει όσα μπορούσε λόγω του τραυματισμού του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα