Ανακοίνωσε Πέδρο Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Πέδρο Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την απόκτηση του Πέδρο Κόντε για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Κόντε ήταν στα Γιάννενα και τελικά στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας βρέθηκε η «χρυσή τομή» και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον Ισπανό επιθετικό Pedro Conde.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζω τα γκολ που θα πετύχω να βοηθήσουν την ομάδα μου να πάει ακόμα καλύτερα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου που με εμπιστεύθηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του ΠΑΣ ότι θα δουλέυω πολύ σκληρά και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα