Στα Γιάννενα για τον ΠΑΣ ο Πέδρο Κόντε (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Στα Γιάννενα για τον ΠΑΣ ο Πέδρο Κόντε (vid)

bet365

Στα Γιάννενα βρίσκεται ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Ηπειρώτες για την πιθανότητα συνεργασίας.

Στο πρόσωπο του Πέδρο Κόντε φαίνεται πως βρήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Μανιά. Οι Ηπειρώτες έχουν φέρει στην πόλη τον 27χρονο επιθετικό Πέδρο Κόντε ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 20 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την φανέλα της Μέριδα, ομάδα Γ' κατηγορίας στην Ισπανία.

Ο Πέδρο Κόντε θα έχει αυτή την ώρα τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΣ για την διάρκεια της συνεργασίας κι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες. Πάντως, το γεγονός ότι είναι στα Γιάννενα σημαίνει ότι έχει υπάρξει μια προεργασία ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Ο Πέδρο Κόντε ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόρδοβα, πριν μετακομίσει στην τρίτη ομάδα της Ατέλτικο με την οποία μέτρησε την σεζόν 2009-10 16 γκολ σε 34 ματς. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Χαέν (2 γκολ σε 23 συμμετοχές), Ποζομπλάνκο (20 γκολ-36 συμμετοχές), Γρανάδα Β' (22 γκολ-35 συμμετοχές).

Την σεζόν 2013-14 φόρεσε την φανέλα της Αλκογιάνο όπου έμεινε στα 4 γκολ σε αγώνας, για να ακολουθήσει η Μελίγια (3 γκολ-34 ματς), ενώ την περσινή σεζόν-όπως είπαμε-ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μέριδα με 20 γκολ.

Δείτε τον Ισπανό επιθετικό εν δράσει:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα