«Πετάει» για Παναιτωλικό ο Φάρλει Ρόσα (vids)

«Πετάει» για Παναιτωλικό ο Φάρλει Ρόσα (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο Φάρλεϊ Ρόσα είναι ο εκλεκτός του Παναιτωλικού για την μεσοεπιθετική γραμμή και την Παρασκευή αναμένεται στο Αγρίνιο.

Στο όνομα του Φάρλεϊ Ρόσα, ακούει η λύση που έψαχνε ο Παναιτωλικός για την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Τα «καναρίνια» συμφώνησαν με τον 22χρονο Βραζιλιάνο που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και την Παρασκευή αναμένεται στο Αγρίνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Ο Φάρλεϊ Βιέιρα Ρόσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Κρουζέιρο από τις οποίες έφυγε το καλοκαίρι του 2008, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη.


Τελικός προορισμός στο ταξίδι του αυτό ήταν η Λισαβόνα και οι ακαδημίες της Σπόρτινγκ, όπου έφτασε μέχρι την U19 των «Λιονταριών». Το 2013 η Σεβαστοπόλ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και τον έκανε δικό της, παίζοντας συνολικά 22 παιχνίδια στην Ουκρανία (1 γκολ/1 ασίστ).


Από εκεί μέσω της βραζιλιάνικης Μόντε Αζούλ, πήγε στον Απόλλωνα Λεμεσού τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου έμεινε 1,5 χρόνο, έχοντας 33 συμμετοχές και 3 γκολ. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ακολούθησε νέος δανεισμός του στην Κύπρο, αυτή την φορά για την ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία αγωνίστηκε σε 14 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα