Επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαμπουλού

Θοδωρής Βασίλης
Επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαμπουλού

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με τη βούλα ο Κρίστοφερ Μαμπουλού με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την συμφωνία. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Γάλλος.

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Κρίστοφερ Μαμπουλού. Ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την συμφωνία. Ο πρώην άσος της Μπαστιά στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Δημοσιεύματα ήθελαν την μεταγραφή να κολλάει, αλλά όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα και απέμεναν οι ανακοινώσεις κάτι που έγινε το πρωί της Πέμπτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό Christopher Maboulou.

O ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ligue 1 με τα χρώματα της Sporting Club de Bastia, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής του συμβολαίου του: "Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με φοβερούς οπαδούς. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα