Η Γαλλία ... τιμά τα πάτρια εδάφη

Gazzetta team
Η Γαλλία ... τιμά τα πάτρια εδάφη

bet365

Γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα υπερασπιστεί το... εθνικό φρόνημα και θα εκμεταλλευτεί την ώθηση του έθνους, η Γαλλία ετοιμάζεται για τη «μάχη» με τους Γερμανούς με φόντο τον τελικό του Euro 2016.

Έχοντας πιστωθεί τον τίτλο ενός από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης και έχοντας πετύχει να το επιβεβαιώσουν μέχρι στιγμής, οι «τρικολόρ» ετοιμάζονται για το σημαντικότερο βήμα – μέχρι το επόμενο, αν είναι παρόντες στον τελικό της Κυριακής – στο φετινό τουρνουά.

Κόντρα στη Γερμανία, στον αποψινό, δεύτερο ημιτελικό, η νίκη της Γαλλίας εντοπίζεται στο 2,70 έναντι του 2,90 που πληρώνει η πιθανή νίκη των «πάντσερ» στο Βελοντρόμ για την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» που θα οδηγήσει στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Αυτό στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια και να στηριχθεί η Γαλλία, είναι η παράδοση που τη θέλει σε 17 παιχνίδια μεγάλης διοργάνωσης στα... πάτρια εδάφη, έχει 15 νίκες και δύο ισοπαλίες! Η πρόκριση της ομάδας του Ντεσάν στον τελικό υπάρχει σε απόδοση 1,87, ενώ, με δεδομένο πως πρόκειται για περίσταση και κατάσταση που απαιτεί προσοχή, η απόδοση για ισόπαλο σκορ στο ημίχρονο και νίκη των Γάλλων εντοπίζεται στο 6,00!

Η Γερμανία έχει κρατήσει τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ανέπαφη την εστία της και η απόδοση για να δούμε μόλις μια ομάδα να σκοράρει απόψε υπάρχει στο 1,83, ωστόσο, η Γαλλία είναι αυτή που έχει βρει περισσότερες φορές το δρόμο για τα δίχτυα από οποιαδήποτε άλλη στο Euro 2016, επομένως, κοιτώντας το G/G πληρώνει στο 1,90 και το Over 2,5 τέρματα στο 2,25.

Σε περίπτωση συνδυασμού τερμάτων και από τις δύο ομάδες και σκορ που θα ξεπερνάει τα 2,5 γκολ, τότε η απόδοση φτάνει στο 2,62.

Σε κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως οι επιδόσεις του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δύο ασίστ στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ο άσος της Ατλέτικο θα πληρώσει στο 6,50 αν βρει πρώτος δίχτυα και στο 3,15 για οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, ο Ντιμίτρι Παγιέ εντοπίζεται στο 3,60 για anytime και στο 7,50 για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

 

Τελευταία Νέα