Δημητριάδης: «Να πετύχω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Δημητριάδης: «Να πετύχω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Δημητριάδης: «Να πετύχω στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Τάσος Δημητριάδης είναι από τους ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται φέτος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ουσιαστικά, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την περσινή Κ20 του «Δικεφάλου», που φέτος έκανε το βήμα προς την πρώτη ομάδα, και για τον ίδιο είναι πολύ σημαντικό ότι λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα, είναι στην Ολλανδία για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Στο φιλικό με την Σιλφόλντε ο μικρός πέτυχε δύο γκολ και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο χρόνο συμμετοχής, που του έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς.

«Σε τέτοια ματς σίγουρα πρέπει να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό πρώτα απ’ όλα για να πετύχω ως Τάσος Δημητριάδης. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με την ανανέωση του συμβολαίου μου, η ομάδα και ο προπονητής έδειξαν ότι με εμπιστεύονται κι αυτό είναι που μετράει», σχολίασε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Τετάρτης.

Με τον Βλάνταν Ίβιτς ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεργάζονται για τέταρτη σερί χρονιά, άρα γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά. «Ο κ. Ίβιτς βοηθάει και τους μικρούς και τους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Είναι δίπλα μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Όσο για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του; Ο πιτσιρικάς θέλει, όπως λέει, «έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ και να αγωνιστώ σ’ όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα